Friday, May 18, 2012

Filme, filme noi: Keira Knightley, înlocuitoarea lui Scarlett Johansson în Can A Song Save Your Life

Două dintre vedetele lui The Avengers, Scarlett Johansson şi Mark Ruffalo, au fost distribuiţi anterior mega-succesului lui Joss Whedon în musical-ul Can A Song Save Your Life. Se pare însă că cei doi s-au retras din această producţie, confirmarea venind însă din partea ScreenDaily.com doar pentru Johansson, care a fost înlocuită acum cu Keira Knightley.

Pelicula, regizată de John Carney (Once), urma să o aibă pe interpreta Văduvei Negre în rolul unei tinere cântăreţe dornice de afirmare (Johansson), care se mută în New York, însă este părăsită la scurtă vreme de iubit. Începe să cânte prin diverse baruri, până când un producător muzical (Ruffalo) este captivat de talentul ei. Rolul tinerei iubitoare de muzică îi va reveni acum lui Knightley şi este foarte probabil ca şi actorul pe care îl poţi vedea acum pe marile ecrane drept Hulk să se fi retras din distribuţie.

Sigură este însă participarea revelaţiei din True Grit, Hailee Steinfeld, care va intra în rolul fiicei producătorului muzical. Popularitatea lui Carney, cel numit la cârma proiectului, este în creştere, mai ales după ce a reuşit să facă din Once, anul acesta, unul dintre cele mai apreciate spectacole de pe Broadway.

No comments:

Post a Comment