Friday, May 18, 2012

Filme, filme noi: Forţosul Chris Hemsworth

În acest moment, Chris Hemsworth, interpretul lui Thor din mega-succesul The Avengers, se află pe primul loc în topul popularităţii compilat de imdb.com pe baza voturilor utilizatorilor. În doar câţiva ani, Hemsworth a ajuns de la un australian cvasi-necunoscut la apariţia în două dintre cel mai bine primite premiere ale lui 2012 (a doua este The Cabin in the Woods), intrând în galeria celor mai doriţi actori de la Hollywood. Află din materialul de mai jos despre proiectele de viitor ale lui Hemsworth, care anunţă că actorul şi-ar putea păstra şirul de succese în viitorul apropiat.

Pentru Hemsworth totul a început în ograda Marvel: ajutat de fizicul ireproşabil, australianul bate câteva mari pentru a pune mâna pe rolul lui Thor, în filmul omonim regizat de Kenneth Branagh. Mulţi se aşteptau ca proiectul se eşueze, având în vedere că aruncă un zeu de pe o altă planetă într-un univers pe care producătorii, scenariştii şi regizorii Marvel au încercat să-l ţină cât mai realist cu ajutorul lui Iron Man. În ciuda costumului trăsnit şi-a tribulaţiilor lui Thor pe Terra, filmul a fost cât se poate de bine primit, transformându-se într-un succes de casă. Este momentul în care ochii cineaştilor de la Hollywood s-au aprins: să fie necunoscutul Chris Hemsworth cel mai "hot" nou-venit în Cetatea Filmului?

De la puştiul care a crescut printre vitele din nordul Australiei şi care a devenit cunoscut local în serialul de soap opera Home and Away, Chris Hemsworth chiar a ajuns departe, mai ales dacă ai în vedere cât de repede a ajuns The Avengers să depăşească cifra de un miliard de dolari încasări. Deşi este cooptat în sequelul Thor 2, programat pentru lansare în toamna lui 2013, Hemsworth pare a intenţiona să lase deoparte ciocanul şi pletele pentru a juca în roluri mai realiste.

Dar nu până la Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător! Noi recunoaştem că aşteptăm cu nerăbdare producţia ce ni le va arăta pe Kristen Stewart şi Charlize Theron în rolul unei Albe ca zăpada foarte războinice şi-al mamei ei vitrege, hotărâte să-i mănânce (la propriu) inima. Nu am văzut decât trailerul, dar regizorul Rupert Sanders pare să fi nimerit un ton cât se poate de potrivit pentru această ecranizare sumbră şi foarte liberă după fraţii Grimm. Cu efecte speciale bine făcute şi trei actori interesanţi (Hemsworth este vânătorul titular), noul Snow White are toate şansele să fie unul dintre cele mai spectaculoase filme ale verii.

Chris Hemsworth (al cărui prim copil s-a născut vinerea trecută) va schimba tonul în Red Dawn, film aşteptat în noiembrie şi remake al unei producţii din 1984, în care, în viitorul apropiat, un grup de liceeni se ridică la luptă împotriva invadatorului nord-coreean. În acest moment nu se ştie când şi dacă Red Dawn îşi va face apariţia şi pe marile ecrane din România.

Actorul rămâne cu pumnalul în dinţi şi Shadow Runner, care ar trebui să înceapă producţia până la sfârşitul anului, pentru o premieră în 2013. Hemsworth va fi un soldat de elită care conduce o echipă într-o misiune extrem de periculoasă.

No comments:

Post a Comment